luni, 2 februarie 2009

Momente

Am realizat ceva. Mă simt bine în pielea mea. Cu tot cu momentele de râs zgomotos şi enervant, cu porniri copilăreşti şi mai-ştiu-eu-ce alte nebuneli de-ale mele. E chiar drăguţ să pot afirma lucrul ăsta. Nu-mi mai e ruşine de mine, chiar deloc. Cel puţin pentru câteva zile nu îmi va fi. Ceea ce e foarte bine pentru părerea de sine pe care o am faţă de mine.

Am râs azi. Am pierdut un nasture de la un trenci nou. Am băut ciocolată caldă. Am îngheţat în staţia de autobuz. Am mers în Cişmigiu. A fost drăguţ. Am cunoscut oameni noi. Prietenii îţi fac viaţa mai frumoasă. Nu voi mai scrie ceva până pe cinci, când sper că voi reuşi să postez şi nişte poze atunci. Şi cam atât pentru azi. Ah, da. Cred că astăzi o să citesc înainte să ma culc.


4 comentarii:

Anonim spunea...

Du'te si citeste , pisi!
=))
ca mine=))
ia exemplu

Anonim spunea...

Well... ai ras azi?
Ok... e cazul sa incepem terapia, odata cu mine:
"In Jamaice e verdeata...
Nu Miruna , hai sa trecem de primul vers.
In Jamaica e...
Miruna... nu mai zambi tamp.
Ok bine zambeste.... na, ca incep si eu."

silver.rain spunea...

:) mereu trebuie sa te simti bine in pielea ta, nu doar pret de cateva clipe. ce spun altii nu ar trebui sa conteze nici macar un pic. tu trebuie sa vrei sa te schimbi pentru tine, pentru ca simti ca asa ti-ar fi mai bine tie, nu pentru ca altcuiva nu ii place cum vorbesti sau cum te porti. serios. oricum ar fi, eu zic ca tu esti grozava asa cum esti, dar tu esti cea care trebuie sa creada asta si parerea mea este ca ai motive. >:D<

Lulu spunea...

Ai un râs superb, băăăi. >:D<